2013. június 1., szombat

Megvallhatatlan



A nyár legelső napja. Forrón sütött be a reggeli napfény az alvó, egymásba kapaszkodó lelkekbe. Megvallhatatlan érzelmek keringtek álmukban…
„Hiszem, hogy a szerelemnek milliárdnyi arca van. Legalább annyi van belőle, mint ember a Földön. Próbálok szembenézni az sajátommal. Látom rajta, hogy különleges, nem követi a romantikus meséket, kilóg a sorból. Kicsit rakoncátlan, vad, néha durva… de érintéseiben megannyi forró vágy összpontosul. Nincs megnyugtatóbb az ő ölelésénél… a csókja ritkasága pedig a legédesebb. Olyan erőt hordoz magával, ami boldoggá tesz. Nem beszél sokat, talán azért, mert a csodát, ami mélyen benne rejtezik, átformálnák a felesleges szavak… a valóság betörne ide is és szürke mérgével mindent elpusztítana.
Egyszeri s megismételhetetlen. Nem szabad másról beszélni, csak a jelenről… hisz ő csak a jelenben élhet… ha fel tudja venni az idővel a küzdelmet, akkor tudni fogom, hogy ez a szerelem az enyém… a mienk… formált minket és kérdés nélkül is nyilvánvalóvá válik majd, hogy ez a legboldogabb mind közül. Csak ezt akarom érezni. Mindig…”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése