2013. június 11., kedd

Maszk



"Szerelem. Emlékek, érzések, illatok végeláthatatlan halmaza. Azt mondják, lehetetlen nélküle élni. Hideg, kemény, néma szív nő bennünk, ha nem engedjük be az életünkbe. Hiába a tengernyi csalódás, ha újra eljön, már nem lehet megállítani. Olyan sok arcot képes magára ölteni… olykor álarcot is, amit ha levet, feltűnik eltorzult, összetört arca. Hazugságok tartják össze a sebeket ronda ábrázatán, szájából őszinte fájdalmakat köp felénk, mi pedig megalázottan, megmerevedve bámuljuk ezt a szörnyeteget. Elpusztította mindenünket, pedig mi hittünk szépségében.
Láttam ezt a szörnyet. Elvett tőlem mindent. Hideg, kőszívet akart bennem teremteni. Meglopta a lelkem szeretetteljes egészét… elvágta a remény aranyfonalát.
Most keresem az igazi szerelmet, amely nem visel álarcot. Kedves, barna pillantásával eloszlatja a félelmeket, ölelésével értelmet ad a valóságnak. Mindig azt hittem, hogy megtaláltam, aztán újabb és újabb hamis maszkokat dobált le magáról.
Halkan száll egy ima az ég felé. Szerelmet kér a reszkető szív. Hogy végre gyengéden viszontszeressék, állhatatosan megbecsüljék és ő lehessen az egyetlen a másik elzárt, hideg lelkében…"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése