2013. december 11., szerda

This is the love, what we have found


Belémcsapott a villám. Felgyújtotta a kiégett, szikár tájat. Fényes, meleg sugaraival vizet fakasztott a kiapadt folyókból… áramolni kezdett bennük a szeretet.
A mosoly fái virágoztak a legnagyobb téli szunnyadásban…hangosan ciripeltek a szenvedélyek madarai. Hírül vitték az egész tájnak: újjászülettem.
Forró barátság érkezett a tájra. Megtöltötte színekkel a szétzúzott eszméket. Egészen másfajta fénnyel vonta be a tájat… az árnyékok, a hangsúlyok máshová rendeződtek.
Nincs többé felszínen hajózó szerelem, amely elpusztít. A földi menny megérkezett. Jól elrejtett formájában, gondosan becsomagolva. A Gondviselés előadására kerültem be. Minden figyelmem megfeszítem, hogy hallhassak minden szót és a lehető legjobban figyeljek. Nem véthetek több hibát… nem törhetek össze több kincset, szívet és lelket. Az időt talán képtelenek vagyunk szabályozni, de magunkat mégis képesek vagyunk irányítani, s így szembe tudunk szállni vele. De még az időnél is nagyon ellenség a tömeg, a vélemény… demagóg logikájuk és éles, gonosz megjegyzései…
Elég… elég a végtelen fájdalom- és gondolatáradatból… állj…!


G.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése