2013. december 19., csütörtök

Outrageous


"Mire vágyik egy serdülő kislány? Legnagyobb álmai között szerepel, hogy eljön a mindeneket megváltó férfi, aki majd különlegesnek gondolja őt és szíve minden szeretetével adózni fog szépségének, miközben kemény jellemével minden fájdalmat elűz…

"Ezután jó pár csalódás következtében szegény lánynak sikerül kiábrándulni a világból. Buta és egyszerű „fiúcskák” játékszere lesz… megtanulja, hogy teste kifejező és megtartó erővel bír. Nővé válik és megtanulja ezt fegyverként használni..
S végül felnő. Egyedül marad, és utat enged a mérhetetlen lehetőségek áradatának. Kis idő múlva megjelennek az igaz férfiak. Lehengerlő humorukkal udvarolnak, és megcsillogtatják elméjüket. A nővé érett lélek pedig lenyűgözve nyílik meg eme frissítő újdonságnak. A férfiak pedig tényleg meglátják benne a különlegességet, a nőiességnek és a finom bolondságnak a bájos keverékét. Teste szépségével pedig megkoronázza sziporkázó jellemét. Tökéletes. Készen vannak a magabiztos, egészséges emberek.
Ez egy halovány, vékony réteg, amely manapság már igen ritkaságszámba megy. Ezt keressük egészen kicsiny korunk óta…"

A naiv, fiatal léleknek van egy üdítő, kedves és rettentő energikus naivitása, amely szinte rabul ejt. Kiforratlan véleményivel, tapasztalatlanságával megannyi érdekes dologban és felfedezésben válik partnerré. Elhiteti velem, hogy még létezik boldogság… szépség… önzetlen szeretet.


Geisterfahrer.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése